Etno festival 2017.

Etno festival, koji po 12. put organizuju Turistička organizacija opštine Inđija, Opština Inđija i Udruženje za negovanje duhovne kulture i tradicije „Etnoart“, održaće se u pešačkoj zoni Inđije u nedelju 4. juna, na dan proslave gradske slave „Duhova“, sa početkom u 15h.

U prijatnom vojvođanskom ambijentu okupiće se veliki broj izlagača iz različitih delova Srbije. Tokom prodajne izložbe ručno rađenih, višenamenskih i unikatnih predmeta, suvenira i domaće hrane, izlagači će predstaviti kulturu i tradiciju ovih prostora.

INFORMACIJE ZA IZLAGAČE

Na izložbeno-prodajnom delu manifestacije mogu učestvovati registrovana udruženja, firme, preduzetnici i poljoprivredna gazdinstva koji prezentuju ručno izrađene predmete, proizvode starih zanata, etno suvenire, tradicionalna jela, poslastice i slično.

Za izlagače su obezbeđene tezge, ukupne dužine 2.5 m, koje se sastoje od jednog izlagačkog pulta i dve izlagačke police.

Naknada za učešće na našoj tezgi iznosi 2.000,00 dinara.

Za učešće na Etno festivalu možete se prijaviti najkasnije do 31. maja 2017. godine popunjavanjem sledeće prijave.

Popunjenu prijavu poslati na mail etnofest@indjija.net, nakon čega ćete dobiti potvrdu o prijemu prijave i dalje informacije vezane za način uplate, mesto održavanja, satnicu ulaska u pešačku zonu i slično.

Za sve informacije možete nas kontaktirati na brojeve telefona:

022 510 970 Turistička organizacija opštine Inđija ili

064 13 77 694 Radmila Mitrović, Etnoart